BERT LONGIN
& STIENES LONGIN

PK Carsport verdedigt Belcar-titel met sterk rijderstrio Bert Longin, Stienes Longin en Peter Guelinckx

Volgend weekend wordt op Circuit Zolder het seizoen 2024 van het Belcar Endurance Championship op gang getrokken, ter gelegenheid van het New Race Festival. De kleuren van het PK Carsport-team van Anthony Kumpen worden opnieuw verdedigd door Bert en Stienes Longin en Peter Guelinckx, die aan de slag gaan met de vertrouwde Audi R8 LMS GT2.

16 mei 2024

Lees meer

Opnieuw een GT Cup Europe-podium voor Stienes Longin en Nicolas Saelens

Stienes Longin en Nicolas Saelens zijn er ook tijdens het tweede weekend van de GT Cup Europe 2024 in geslaagd om op het podium te finishen. Toch keert het duo van de #11 Porsche 911 GT3 Cup van Q1 Trackracing met gemengde gevoelens terug uit Duitsland.

13 mei 2024

Lees meer

Stienes Longin en Nicolas Saelens winnen bij debuut in GT Cup Europe 2024

Stienes Longin en Nicolas Saelens beleefden een bewogen openingsweekend van de GT Cup Europe 2024. In het Portugese Portimao werden ze in de eerste race het slachtoffer van een aanrijding, maar in de tweede race over 50 minuten kwam de #11 Porsche 911 GT3 Cup zegevierend over de streep. Het duo van Q1 Trackracing staat zo derde in de eerste tussenstand van het seizoen.

2 mei 2024

Lees meer

PK Carsport trekt ten strijde in de Belcar Endurance Series

Voor Bert Longin wordt 2024 het laatste volledige seizoen in zijn rijkgevulde autosportcarrière. De 58-jarige Leuvenaar wil echter ook dit jaar schitteren als vanouds. De hoofddoelen voor 2024: een achtste zege in de 24 Uur van Zolder, en een negende Belcar-titel. Daarvoor komt hij in het nationale uithoudingskampioenschap opnieuw aan de start met een bolide uit de ateliers van PK Carsport, de vertrouwde Audi R8 LMS GT2. Ook dit jaar deelt Bert Longin dat PK-monster met zoon Stienes en Peter Guelinckx

3 april 2024

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x