RacingWorld.be

Informatie aangaande copyright

Overname en gebruik van foto's of artikels, hetzij geheel of gedeeltelijk, voor eender welke vorm van publicatie, verkoop of gebruik, is enkel toegestaan mits de schriftelijke toestemming van de VZW 24u.be (info@24u.be).Voor wat overname en gebruik van foto's betreft is daarbovenop nog extra de toestemming van de fotograaf vereist.

De foto's die bij de historiek en op fotopages werden gebruikt zijn afkomstig van Belcar.com, Guy Golsteyn, Vincent De Bièvre, Werner Pessendorffer, Marnik Mouchaers, Martijn Wouters en uit het boek "30 jaar Zolder".Elk van deze fotografen heeft in het verleden zijn/haar toestemming gegeven tot publicatie, zonder dat deze werd ingetrokken.

Onder elk nieuwsbericht kan u de naam van de auteur ervan terugvinden, tenzij het om een mededeling van de organisatie of een persbericht van een team/piloot gaat. U kan eenvoudig kijken om welk type bericht het gaat, door in de lijst met denieuwsberichten (toegankelijk via de optie Nieuwsberichten in het linkermenu) op te zoeken welke letter voor de datum en titel van het nieuwsbericht staat.

  • De letter O geeft aan dat het om een nieuwsbericht van de organisator gaat.
  • De letter T voor een nieuwsbericht daarentegen betekent dat het desbetreffende bericht een perscommuniqué van een team/piloot is.
  • De letter E slaat terug op het feit dat dit artikel werd geschreven door een van onze medewerkers.

Indien u de auteur van zulk soort artikel wenst te contacteren, kan u dit best doen via het contactformulier van deze website.

Circuit ZolderMichelinPriorwebEuro PrintingMouchaers Media Services