RacingWorld.be

Gravity Racing International zet alles op de overwinning!

Gravity International Racing en één van hun Mosler Chevrolet MT 90015 punten scheiden Gravity International Racing en hun Mosler Chevrolet MT 900 van de kop van de Belcar GT3 Groep. Het kampioenschap herneemt in Zolder !

Ter gelegenheid van de mytische 24h00 van Zolder pakt GRI uit met piloten die hun strepen al lang geleden in de autosport hebben verdiend. Eric van de Poele (eerste deelname aan de 24h van Zolder !), Christophe Bouchut (ex-wereldkampioen FIA GT), Vincent Radermeker en Stéphane Lémeret zullen elkaar afwisselen om de legendarische Mosler n° 24 aan de top de leiden. De concurrentie zal in vorm moeten zijn! Het wordt ongetwijfeld de meest te duchten ploeg van de 24h00, de te volgen ploeg ...

Het jonge team, dat nauwelijks een jaar geleden voor het eerst aantrad in het kampioenschap is ondertussen uitgegroeid tot een van de toppers van het peloton. Vandaag nog derde willen, Mosler en Gravity op het einde van het seizoen helemaal bovenaan staan.

Een professionele structuur, een wagen in topvorm en 4 klasse piloten, Gravity heeft goed begrepen hoe de zaken moeten worden aangepakt. De tweede Mosler van het duo Gravity - Motor International wordt bemand door Christian Lefort, Christian Kelders en ... de al even gereputeerde meervoudige winnaar...Vincent Vosse Laat er geen twijfel over bestaan Gravity garandeert spektakel in de 24 uren van Zolder. The place to be op 8 en 9 september.

Foto: marnik Mouchaers

Bookmark and ShareVZW 24u.be - De redactie op donderdag 30 augustus 2007 om 17:55.
SRO BelgiumMedigroep Van DyckPriorwebEuro PrintingMouchaers Media Services